Bildekor & Helfoliering

Skyltar | Fönsterdekor | Bildekor | Banderoller | Bildekaler | Affischer | Reklamproduktion |

Bildekorer / Bildekaler & Helfoliering / Car Wrapping

Fokus är alltid på snabb service med kvalitet, till rätt pris.

Vi har 20 års erfarenhet av att designa, producera och montera bildekorer. Ett kostnadseffektivt sätt att visa Ert företag och vad ni erbjuder, ute på vägarna där potentiella kunder finns.

Dekorer monterar vi på bilar, MC, släp, lastbilar och trailers. Helfoliering och car wrapping är något vi har lång erfarenhet av – och till rätt pris.

Designförslag på bildekoren kan vi utforma efter varje specifik bilmodell, så att ni kan se precis hur det kommer att bli på just er modell. Vi gör gärna ett designförslag och lämnar ett prisförslag på dekoren om ni inte redan har en färdig design.

Vi gör allt från en bil till hela bilparker. Vi har exempelvis fått förtroendet att  montera NOKAS Security´s 200 st tjänstebilar.

Vi har en bildekorstudio där vi monterar/stripar bildekorer inhouse.

Ringa oss Maila oss

Kontor och produktion 08-684 46 900

kontakt@profilogenbromma.se

Ni kan se fler bildekorer vi utfört  under Referensjobb

Car wrapping / Helfoliering / Bildekor-montage i Bromma, Stockholm

Vi producerar och monterar Bildekorer / Bildekaler & Helfoliering / Car Wrapping inhouse.

Vi har producerat och monterat många bildekorer till Er som håller till i Stockholm City (innerstan), Vasastan, Kungsholmen, Fredhäll, Kristineberg, Östermalm, Stora Essingen, på Söder och på Norrmalm. Så kontakta gärna oss så ordnar vi det med snabb service, med kvalitet till rätt pris. Ni har nära till oss om ni har bilen i Spånga, Sundbyberg, Ulvsunda, Huvudsta eller i Solna. Vi finns i Bromma, Stockholm.

Bildekorer / Bildekaler & Helfoliering / Car Wrapping

Ringa ossMaila oss

Hashtags: stripa bil, stickers till bil, strajpa bilen, klistermärken till bilen, helfoliering av bil, bildekaler, reklam på firmabilen, bildekor, bilreklam, företagslogga på bil, reklam på bilen, dekaler, bildekor i Stockholm, montera bildekor med snabb service och kvalitet, foliera bil, självhäftande dekaler på bil, logga på tjänstebil, foliera bil, dekaler på bil, foliering bil i Stockholm.