Om oss

Skyltar | Fönsterdekor | Bildekor | Banderoller | Bildekaler | Affischer | Reklamproduktion |

Vi är ett modernt företag som  producerar reklam inhouse – och vi älskar att ge bra service.

Vår långa erfarenhet av reklamproduktion hjälper oss att välja rätt produktionssätt. Fokus är alltid på snabb service med kvalitet, till rätt pris.

Vi har en bredd som gör att vi kan hjälpa Er med det mesta Ni behöver för att profilera Ert företag. Allt från fönsterdekor, banderoller, dekaler, Roll-Ups, affischer, företagsskyltar till bildekorer. Vi vill alltid att Ni ska bli så nöjda att vi arbetar ihop i många år framöver. Kontakta gärna oss för direkt återkoppling
Maila oss Ringa oss De senaste vi gjort – se här på instagram

Några omdömen från kunder

Tomas Sjöberg, NOKAS Security

5 stjärnor! Tack för perfekt utfört arbete. Vi kan alltid boka in och komma förbi med lagningar och hela bildekorer samma dag, utan några problem alls.

Anne Pürzel, Måleributiken i Alvik

Jättesnabb personal och superbra kvalitet!

Jonatan Karlsson, Sigges Fisk

Kan varmt rekommendera Profilogen Bromma AB. Skickliga, snabba och det med en stor nypa service. Så stor nypa att dom hjälpte till att hämta hem bilen till deras lokaler när tiden inte räckte till för mig. Tack för allt, ser fram emot fortsatt samarbete. // Sigges Fisk

David Frykman, Villa Tak

Vi har fått hjälp med stripning (vi har ca 10 bilar) och fått en hel del banderoller producerade av Profilogen Bromma AB. 
Vi får snabb service – ibland har de stripat bilen hos oss vilket underlättat för vår produktion. Det är bra kvalitet, väldigt prisvärt och de är smidiga att ha att göra med.
Rekommenderar starkt. Mvh David

Jakob G, Bragga AB

5 stjärnor! Professionell och snabb service! Rekommenderar!

Daniel Lutzen, Fossil AB

Snabba, proffsiga, kunniga och trevliga. Allt till ett vettigt pris. Tack för hjälpen!

Jocke O, VVS Firman JO AB

Otrolig snabb service! Tack, vi är jättenöjda!