Fönsterdekor

Skyltar | Fönsterdekor | Bildekor | Banderoller | Bildekaler | Affischer | Reklamproduktion |

Fönsterdekor och/eller insynsskydd

Fokus är alltid på snabb service med kvalitet, till rätt pris.

Butiksfönster-/skyltfönsterdekor i självhäftande vinyl (folie/dekal) producerar vi inhouse som
 utskuren text eller logotype som reklambudskap eller insynsskydd, eller som kombination av båda. Frostfolie används ofta när man vill begränsa insyn, men ändå släppa in lite ljus. I frost kan man ha negativt skurna logotyper eller texter med en snygg effekt som resultat. Window Vision (Se-igenom-folie) är ett material vi printar på där man kan se ut ur lokalen, men inte in. Vi printar också bilder som kan figurskäras exakt efter motivets form och som vi sen kommer till Er och monterar upp på era skyltfönster. Ni kan välja bland marknadens kvalitetsfolier och olika färger. Vi ordnar gärna med ett design-/layoutförslag till Ert skyltfönster om ni inte redan har en färdig layout. Kontakta gärna oss så kommer vi ihop på bästa lösningen för just Er.


Vi har producerat och monterat upp många fönsterdekorer och skyltar i Stockholm City (innerstan), Vasastan, Kungsholmen, Fredhäll, Kristineberg, Östermalm, Stora Essingen, på Söder och på Norrmalm. Så kontakta gärna oss så ordnar vi det med snabb service, med kvalitet till rätt pris.

Ska du öppna eget / starta nytt företag med ny lokal / butik, så ordnar vi gärna Er nya fönsterdekor eller om ni behöver insynsskydd. Vi har också hjälpt många förskolor / skolor med fönsterdekor och insynsskydd.

Hashtags #Insynsskydd #Frostning #Frostvinyl #Sekretessvinyl #Fönsterfilm #Frostfilm #Dekorplast #Etchfolie #Translucent #Folie #Designfilm #Kontrastmarkeringar Utskuren frostad film. Frostade ränder. #Fastighetsfilm Störande insyn. Insynsskydd till kontoret. Fönsterdekor. Fönsterfilm. Insynsskydd fönster. Fönsterdekoration. Solfilm på fönster.